Bent u op zoek naar een professionele antwoordservice die een persoonlijk tintje kan geven aan uw telefonische communicatie? 2nd Office maakt van uw bedrijf de eerste prioriteit!

Waarom een antwoordservice?

U wilt het liefst altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Maar als ZZP’er die constant afspraken buiten de deur heeft, of als praktijk waar er afspraak na afspraak in de agenda staat gepland is het moeilijk die bereikbaarheid te garanderen. Onze antwoordservice biedt dan dé oplossing voor u. Wilt u te allen tijde bereikbaar zijn, dan kunt u uw zakelijke telefoon naar ons laten doorschakelen. Zo krijgt de beller geen voicemail te horen. U kunt er ook voor kiezen alleen tijdens vergaderingen of bij de afwezigheid van uw secretaresse gebruik te maken van onze telefonische antwoordservice.

Onze antwoordservice is geschikt voor iedereen die telefonische bereikbaarheid wil garanderen.

2nd Office als uw persoonlijke antwoordservice

Wij bieden een professionele telefoonservice, waarbij onze medewerkers uw gesprekken op een vriendelijke en persoonlijke manier beantwoorden. Er wordt altijd vanuit uw naam gewerkt, dus uw klanten zullen niet door hebben dat er door een externe telefoniste wordt opgenomen.

Er worden dagelijks inzichtelijke rapportages gemaakt en aan u verzonden. Dringende vragen of spoedgevallen kunnen direct worden doorverbonden en dat allemaal voor de fractie van de kosten van een fulltime telefoniste!

Onze dienstverlening gaat verder…

Wij kunnen desgewenst ook uw agendabeheer verzorgen, debiteuren voor u nabellen of een klanttevredenheidsonderzoek voor u doen.

Ons enthousiaste team werkt altijd met een glimlach en dit hoort de beller! Wilt u meer weten over onze antwoordservice? Bel nu 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier