Een vergaderruimte huren op een neutrale plek is ideaal als er mensen van verschillende locaties moeten komen. Wij hebben een vergaderruimte op een goed bereikbare locatie in Spijkenisse.

Vergaderruimte huren?

U kunt bij ons terecht als u een ruimte nodig heeft om te vergaderen. Dit kan een vergadering van uw stichting of vereniging zijn, een zakelijke bespreking met een klant, of een brainstorm met uw team.

Wat kunnen we u allemaal bieden als u bij ons komt vergaderen?

  • Gebruik van een nette, professionele vergaderruimte
  • Goede bereikbaarheid van de locatie met voldoende parkeergelegenheid
  • Gebruik van draadloos internet
  • Gebruik van whiteboard en/ of beamer
  • Verse koffie, thee of frisdrank

2nd Office assisteert terwijl u vergadert

Onze medewerkers kunnen u als u de vergaderruimte bij ons komt huren assisteren. Onze service is inbegrepen, met een maximum van 30 minuten per dagdeel. U kunt onze vergaderruimte huren per uur, dagdeel of per dag. Ook kunt u in de avonden gebruik maken van onze vergaderruimte. Er is ruimte voor maximaal 10 personen in de deze ruimte.

Bel 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier om naar de mogelijkheden te vragen of direct een reservering te maken.

Hoe kunnen wij u nog meer van dienst zijn?

Wij bieden een telefonische antwoordservice, kunnen uw agendabeheer verzorgen of een klanttevredenheidsonderzoek voor u doen.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Bel nu 0181-600220 of reserveer via het onderstaande contactformulier.

Reserveer via onderstaand formulier