Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratie? 2nd Office biedt administratieve ondersteuning aan bedrijven die dit nodig hebben.

Als u administratieve ondersteuning nodig heeft

Heeft u hulp nodig bij de administratieve handelingen van uw bedrijf? Wij kunnen u administratieve ondersteuning bieden als u dit nodig heeft.

  • Debiteurenbeheer: uw debiteuren nabellen is een klus die er vaak bij inschiet omdat u zich wil richten op uw vak. 2nd Office kan u bij uw debiteurenbeheer van dienst zijn en ervoor zorgen dat u meer tijd overhoudt voor uw vak.
  • Agendabeheer: afspraken inplannen met (potentiële) klanten blijft soms liggen, hierdoor loopt u kansen mis. Wij kunnen het agendabeheer van u overnemen.
  • Nieuwsbrieven: communicatie met klanten is van essentieel belang om de band sterk te maken en te houden. Wij kunnen voor u uw nieuwsbrieven maken en verzenden, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
  • Offertes uitbrengen: naar aanleiding van uw informatie kunnen wij offertes voor u uitbrengen

2nd Office helpt bij uw administratie

Wij bieden u een helpende hand bij het verzorgen van uw administratie. Onze medewerkers hebben ervaring in het nabellen van debiteuren, hebben in verschillende systemen agenda’s beheerd en zijn communicatief vaardig op mondeling en schriftelijk gebied.

Dagelijks worden er inzichtelijke rapportages gemaakt en aan u verzonden. Dringende vragen of spoedgevallen kunnen uiteraard direct worden doorverbonden. En dat allemaal voor de fractie van de kosten van een fulltime medewerker!

Wat doen wij nog meer?

Wij kunnen desgewenst ook uw agendabeheer verzorgen of een klanttevredenheidsonderzoek voor u doen. Daarnaast kunt u bij ons de spreekkamer huren voor een meeting of gesprek.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel nu 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier.