U kunt uw agendabeheer aan ons uitbesteden in aansluiting op onze telefoondienst. Wij maken dan uw afspraken voor u en beheren de agenda.

Uw agendabeheer uitbesteden?

Het beheren van de agenda kan een tijdrovende klus zijn. Uw agendabeheer uitbesteden is dan een goede oplossing. Het uitbesteden van uw agendabeheer en het aannemen van onze telefoondienst zijn goed te combineren. Wij nemen uw telefoon aan en kunnen desgewenst afspraken in uw agenda plannen. U hoeft dan zelf geen klanten terug te bellen om afspraken in te plannen, wij maken de afspraken voor u of bellen klanten terug om afspraken te maken.

2nd Office beheert uw agenda

Wij werken met verschillende systemen en ook uw agenda-systeem zullen wij ons in een handomdraai eigen maken. U heeft dan geen omkijken meer naar het inplannen van afspraken, wij zorgen ervoor dat de afspraken worden gemaakt.

Dagelijks worden er rapportages met terugbelverzoeken en gemaakte afspraken gemaakt en naar u gemaild. Naar uw instructie zullen wij berichten filteren en worden spoedberichten direct aan u verzonden per mail, sms of Whatsapp.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?

Naast uw agendabeheer uitbesteden kunt u bij ons ook kiezen voor onze antwoordservice. Wij nemen ook andere klussen uit handen en verzorgen de gehele secretariële ondersteuning of administratieve ondersteuning.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0181-600220