Als bedrijf of ondernemer bent u benieuwd naar hoe uw klanten over u denken. Een klanttevredenheidsonderzoek kan u het inzicht bieden waar u behoefte aan heeft.

Klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren?

Bent u benieuwd naar hoe klanten over uw producten of diensten denken? Dan kunnen wij voor u een telefonisch klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Wilt u meer informatie over u klanten? Dan zullen onze telefonistes naar aanleiding van uw vragenlijst op professionele manier uw klanten benaderen en vriendelijk de vragenlijst doornemen.

2nd Office neemt het van u over!

Er zijn enkele zaken die wij voor een klanttevredenheidsonderzoek moeten regelen voor we voor u aan de slag kunnen gaan:

  • U levert een vragenlijst en script aan of stelt deze samen met ons op
  • U levert de klantenlijst aan
  • Geeft een deadline

Hierna kunt u zich weer richten op uw vak en voeren wij het klanttevredenheidsonderzoek voor u uit. Bel 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier om naar de mogelijkheden te vragen.

Wat doen we nog meer?

Wij kunnen u een antwoordservice bieden, of als u op zoek bent naar secretariële ondersteuning of administratieve ondersteuning kunt u ook bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel nu 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier