Heeft u een ruimte nodig waar u gesprekken kunt voeren met collega’s, klanten of sollicitanten? Onze spreekkamer huren is dan een goede optie. Wij bieden een spreekruimte op een goed bereikbare locatie in Spijkenisse. Als u de spreekkamer huurt, dan kunnen onze medewerkers u ondersteunen.

Spreekkamer huren?

U kunt onze spreekkamer huren voor verschillende gelegenheden. Als u ZZP’er bent zonder kantoor dan is onze spreekkamer huren een uitkomst. Wilt u een klant in een professionele omgeving ontvangen? Heeft u sollicitanten met wie u in een neutrale omgeving wilt afspreken? Of wilt u een vergadering houden met uw team? Dan kunt u terecht in onze spreekkamer. Er is ruimte voor maximaal 10 personen.

Wat kunnen we u allemaal bieden als u bij ons de spreekkamer huurt?

  • Goede bereikbaarheid van de locatie met voldoende parkeergelegenheid
  • Gebruik van een nette, professionele ruimte
  • Draadloos internet gebruik
  • Het gebruik van whiteboard en/ of beamer
  • Verse koffie, thee of frisdrank

2nd Office staat voor u klaar

Als u de spreekkamer huurt dan kunnen onze medewerkers u assisteren. Onze service is inbegrepen, met een maximum van 30 minuten per dagdeel. U kunt onze spreekkamer huren per uur, dagdeel of per dag. Ook kunt u in de avonden gebruik maken van onze spreekruimte.

Bel 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier om naar de mogelijkheden te vragen of direct een reservering te maken.

Wat doen we nog meer?

Als u op zoek bent naar secretariële ondersteuning of administratieve ondersteuning kunt u ook bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel nu 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier.