Bent u op zoek naar iemand die tijdelijk werk bij u op locatie kan doen? Ook hiervoor bieden wij de oplossing! Wij verrichten verschillende werkzaamheden op locatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij bieden:

  • Administratieve hulp op locatie: één van onze medewerkers kan bij u op locatie tijdelijk administratieve werkzaamheden verrichten en zo de dingen die blijven liggen voor u weg werken. Ook kunnen we wij op projectbasis iemand wekelijks een aantal uur bij u op locatie faciliteren om zo elke week de administratie voor u bij te houden.
  • Debiteurenbeheer: geen tijd om het debiteurenbeheer te doen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen bij u op locatie. Wij kunnen mailings voor u uitsturen en debiteuren voor u nabellen en alle administratie die hierbij hoort voor u verzorgen.
  • Telefoniste op locatie: is uw telefoniste ziek of op vakantie en heeft u een tijdelijke vervanger nodig? Wij kunnen een telefoniste op locatie verzorgen voor u
  • Secretaresse op locatie: hetzelfde geldt voor een zieke secretaresse of secretaresse die op vakantie of met verlof is. Wij kunnen de secretariële werkzaamheden zoals telefoonbeheer, agendabeheer en administratieve werkzaamheden overnemen door een secretaresse op locatie te verzorgen.

Bent u op zoek naar iemand die bij u op locatie (tijdelijk) werkzaamheden kan verrichten en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via onderstaand formulier:

 

Informatie aanvraag 2nd Office on the road