Benieuwd naar wat onze klanten vinden? Wij laten hen aan het woord. Laat u overtuigen door onze referenties!

Onze referenties

Jan Dirk Stouten

“Ik vreesde dat mijn relaties duidelijk zouden horen dat dat het geval was. Ik spreek regelmatig mensen die tegen mij zeggen dat ze mijn collega die ze aan de telefoon hadden ‘zo’n aardig mens vinden’. Hiermee staat voor mij vast dat ik samenwerk met een professioneel bedrijf met betrokken medewerkers.”

Mattijs Kat – De Meubeltaxi

“Ontzettend makkelijk! Je bent bang dat er in het begin dingen niet goed gaan, omdat ze misschien de product- en bedrijfskennis missen. Maar van begin af aan is er zeer zelfstandig gewerkt en nu handelt 2nd Office al ons telefoonverkeer af. Een uitkomst!”

Ronald van der Vlies – Auto Dekker Spijkenisse

“In de zomer 2014 hadden we capaciteit tekort om onze inkomende telefoongesprekken goed en op tijd te behandelen. 2nd Office bood hiervoor de oplossing voor ons. Bij deze zomer is het niet gebleven, 2nd Office is sindsdien een vaste leverancier van ons geworden. Uitbesteden is voor ons vaak veel efficiënter dan zelf doen. De dames kennen mijn bedrijf en mijn medewerkers en daardoor denkt men vaak dat de dames bij ons werkzaam zijn. Dat is het bewijs dat we met de juiste partij zaken doen!”

Dinant Verschoor – Verschoor Dakservice

“Sinds 2nd Office onze telefoon beantwoordt heerst er een oase van rust op ons kantoor terwijl iedereen netjes beantwoord wordt. Hierdoor hebben wij meer tijd voor onze business.”

Team Kitvoegen.nl

“De reactietijd is snel zodat onze klanten niet al te lang hoeven wachten. En veel klanten hebben niet eens door dat we de telefoon extern laten beantwoorden. Kortom Kitvoegen.nl is zeer tevreden over de samenwerking met 2nd Office”

Frans de Kam – FDK Automatisering

“Wij zijn erg blij met 2nd Office. Het neemt ons werk uit handen dat bij ons niet altijd aan bod komt. Er wordt erg goed gecommuniceerd naar ons en alles wordt netjes afgehandeld. Dat is natuurlijk fijn voor onze klanten maar ook erg fijn voor ons bedrijf.”

Mark Barzilay – Sprite Cloud

“Met 2nd Office hebben we altijd de zekerheid dat we geen telefoontje missen, dat is erg fijn. Omdat 2nd Office verder de klanten goed te woord staat, ons ook bij naam kent en de telefoontjes makkelijk kan doorverbinden geeft het ons een professionele uitstraling waar we erg tevreden mee zijn.”