Welke dienstverlening bieden wij aan? We nemen uw telefoondienst en meer van u over!

Welke dienstverlening bieden wij aan?

Antwoordservice: Bent u op zoek naar een professionele antwoordservice die een persoonlijk tintje kan geven aan uw telefonische communicatie? 2nd Office maakt van uw bedrijf de eerste prioriteit.

Telefoondienst: In elk vak is bereikbaarheid belangrijk, maar soms is een telefoniste aannemen geen reële optie. Onze telefoondienst biedt dan de uitkomst. Zo heeft u de professionele uitstraling voor uw bedrijf door altijd bereikbaar te zijn, maar hoeft u geen medewerker aan te nemen.

Agendabeheer: In aansluiting op onze telefoondienst bieden wij ook een service aan waarbij wij afspraken voor u kunnen maken en uw agenda kunnen beheren.

Debiteurenbeheer: Uw debiteurenbeheer is klus die er vaak bij inschiet omdat u zich wil richten op uw vak. 2nd Office kan u bij uw debiteurenbeheer van dienst zijn en ervoor zorgen dat u meer tijd overhoudt.

Secretariële ondersteuning: Bent u op zoek naar secretariële ondersteuning? 2nd Office biedt verschillende diensten waarmee wij u ondersteuning kunnen bieden.

Administratieve ondersteuning: Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratie? 2nd Office biedt administratieve ondersteuning aan bedrijven die dit nodig hebben.

Vergaderruimte huren: Vergaderen op locatie is ideaal als er mensen vanuit verschillende steden moeten komen. Wij hebben een vergaderruimte op een goed bereikbare locatie in Spijkenisse.

Spreekkamer huren: Heeft u een ruimte nodig waar u gesprekken kunt voeren met collega’s, klanten of sollicitanten? Onze spreekkamer huren is dan een goede optie. Wij bieden een spreekruimte op een goed bereikbare locatie in Spijkenisse.

Klanttevredenheidsonderzoek: Bent u benieuwd naar hoe klanten over uw producten of diensten denken? Dan kunnen wij voor u een telefonisch klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren.

Flexwerkplek: Bent u op zoek naar een professionele flexwerkplek? Dan kunt u bij ons deze ruimte huren.

Coachruimte: Wij bieden onze coachruimte aan zodat u in een professionele omgeving uw gesprekken kunt voeren.