Bij onze telefoondienst worden uw klanten netjes te woord gestaan door onze getrainde telefonistes. De boodschap wordt aangenomen en door middel van dagelijkse rapportages naar u verzonden.

Een telefoondienst ontzorgt

In elk vak is bereikbaarheid belangrijk, maar soms is een telefoniste aannemen geen reële optie. Onze telefoondienst biedt dan de uitkomst. Zo heeft u de professionele uitstraling voor uw bedrijf door altijd bereikbaar te zijn, maar hoeft u geen medewerker aan te nemen. Als u niet in staat bent de telefoon te beantwoorden, dan wordt hij doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. De medewerker neemt volgens uw instructies de telefoon aan. Er wordt een terugbelverzoek gemaakt die naar u wordt verstuurd. Zo mist u geen gesprek meer en kunt u op volgorde van belangrijkheid zelf uw telefoontjes beantwoorden.

2nd Office is uw telefoniste op afstand

Onze medewerkers zijn getrainde, klantgerichte professionals die uw klanten vriendelijk te woord staan. De beller zal geen verschil merken tussen een telefoniste op locatie of de telefoniste op afstand bij ons op kantoor. Onze telefoondienst staat bekend om de persoonlijke betrokkenheid die wij met onze klanten hebben en dit straalt uit naar úw klanten.

Elke dag worden er rapportages gemaakt en naar u gemaild. Als er zaken zijn die direct uw aandacht nodig hebben, dan filteren wij dit en wordt het bericht direct aan u verzonden, per mail, sms of Whatsapp.

Maar we bieden meer…

Naast een telefoondienst bieden wij ook de optie tijdrovende klussen uit handen te nemen, zoals debiteuren nabellen, een klanttevredenheidsonderzoek voor u te doen of uw agenda te beheren.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0181-600220