Uw debiteurenbeheer is een klus die er vaak bij inschiet omdat u zich wil richten op uw vak. 2nd Office kan u bij uw debiteurenbeheer van dienst zijn en ervoor zorgen dat u meer tijd overhoudt voor uw vak.

Waarom uw debiteurenbeheer uitbesteden?

Het nabellen van uw facturen kost vaak veel tijd en blijft daarom vaak liggen. Een goed debiteurenbeleid is noodzakelijk om uw bedrijf draaiende te houden. Als u ons uw debiteurenbeheer laat doen, kunt u zich richten op uw vak. Het behouden van een goede klantrelatie is hierbij natuurlijk van groot belang. Wij bellen de klanten uit uw naam en zullen volgens uw instructies uw debiteurenbeleid afhandelen.

2nd Office verzorgt uw debiteurenbeheer

Wij verzorgen uw debiteurenbeleid en ontzorgen u. Wij zijn gespecialiseerd in het uitbellen naar debiteuren en staan uw debiteuren professioneel te woord.

U ontvangt dagelijks inzichtelijke rapportages met welke debiteuren er zijn gebeld. U hoeft zo geen extra personeel aan te nemen, wij kunnen dat voor u uit handen nemen.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Om u nog meer te ontzorgen kunnen wij ook uw agendabeheer verzorgen of uw telefoniste op afstand zijn. Wilt u meer weten over onze service? Bel nu 0181-600220 of neem contact op via het contactformulier